TV - Basutbud

 • Basutud digitalt

  DIGITAL-TV

  * Vi har krypterat sändningarna för delar av det digitala basutbudet, vilket innebär att man måste ha ett programkort för att se märkta kanaler. Korten kostar 250 kr/st.

  FÖLJANDE GÄLLER FÖR ATT KUNNA SE PÅ DIGITAL-TV:

  För att få in vårt digitala basutbud måste nedanstående parametrar fyllas i: 

  Startfrekvens: 314 MHz
  Modulation: 64QAM
  Symbolrate: 6875
  Nätverksid: 41001

  En digitalbox med stöd för standarden DVB-C och MPEG4 samt krypteringen CryptoGuard, eller en tv med inbyggd box (DVB-C och Mpeg4) och en CryptoGuard CA-modul. Mpeg4 innebär stöd för HD-TV. Äldre apparater och boxar saknar eventuellt detta stöd vilket innebär att man går miste om de kanaler som enbart sänds i HD-format. En digitalbox eller CA-modul kan du köpa hos någon av våra lokala TV-handlare.

  Du behöver även ett programkort från oss att sätta i din digitalbox eller i din CA-modul. Digitalboxen skall stödja krypteringsstandarden Cryptoguard. Programkort kvitteras ut, idag mot en engångskostnad per kort om 250 kr, hos Köpings Kabel-TV.

  Ladda hem kanalplan som PDF
  Avtalsvillkor-TV

 • Basutbud analogt

  ANALOG-TV

  Vi sänder större delen av vårt basutbud även i analogt format, vilket gör oss unika i branschen. Det innebär att du kan se merparten av basutbudet även helt utan tillbehör i form av boxar och programkort. Anslut bara antennkabeln till din TV och gör en kanalsökning!

  Ladda hem kanalplan som PDF

   
Välj språk
Minska smittspridning av Coronaviruset. Viktiga åtgärder inom Köpings Kabel-TV AB för att minska smittspridning. Läs mer
Toggle Bar